16/3/14

Για την κοπή πίτας της ΟΝΝΕΔ Παλαιού Φαλήρου

Posted on 21:44 by Admin Blogger


Παλαιό Φάληρο, 16 Mαρτίου 2014 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ΟΝΝΕΔ Παλαιού Φαλήρου, έκοψε την πίτα της, παρουσία μελών και φίλων της οργάνωσης. Η πρωτοφανής συμμετοχή και υποστήριξη του κόσμου έδειξε ότι με σκληρή δουλειά και ενότητα θα ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο στις μάχες που έρχονται.  Η Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παλαιού Φαλήρου, Βαρβάρα Μιχαηλίδου, τίμησε τους απερχόμενους γραμματείς της οργάνωσης με μια αναμνηστική μπλούζα, θυμίζοντας σε όλους ότι πάνω απ' όλα η ΟΝΝΕΔ Παλαιού Φαλήρου είναι μια μεγάλη οικογένεια.

Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, ο Πρόεδρος της Β1 Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ, Μανώλης Μιχαλέτος, ο Περιφερειάρχης Β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Δημόπουλος, ο Πρόεδρος της Β1 Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Χατζηελένης και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Παλαιού Φαλήρου, Μιχάλης Κουμεντάκος.

Από το Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ μας τίμησε με την παρουσία του, ο απερχόμενος γενικός γραμματέας της τοπικής μας, ο Πάνος Καρούμπαλης, υπεύθυνος Μ.Α.ΚΙ.

Από το Πολιτικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ ο Θανάσης Δούπκαρης.

Από την Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ ο Σπύρος Μιχελής.

Από την Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, ο Βασίλης Φοίβος Αξιώτης και ο Τάσος Κορίλλης.

Από τους Προέδρους ΔΗΜ. Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ μας τίμησαν ο Πρόεδρος του Αλίμου, Μιχάλης Σουβερμέζογλου, της Γλυφάδας, Λάζαρος Ορνιθόπουλος, του Ζωγράφου, Γεράσιμος Κοντογιάννης, του Αγίου Δημητρίου, Δημήτρης Χάλαρης, του Χαϊδαρίου, Μαργαρίτα Γιαννοπούλου και του Αιγάλεω, Μιρέλλα Πουλάκου.

Από τη νεοσύστατη Μ.Α.ΚΙ. Γλυφάδας, η Πρόεδρος Μαρίνα Χρηστάκη.

Από το Δήμο μας τίμησαν οι Αντιδήμαρχοι Πανταζής Αλέκος και Κανέλλος Θεόδωρος καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Γιάννης Φωστηρόπουλος, Μιχάλης Μιχαηλίδης, Μαυρακάκης Στέλιος και Ζάγκα Μαρία.

Από το πολιτικό γραφείο του Υπουργού Πολιτισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου έδωσε το παρών ο Σωτήρης Κωνσταντακόπουλος.


Συνεχίζουμε...