30/10/14

40 χρόνια Νέα Δημοκρατία & ΟΝΝΕΔ στο Παλαιό Φάληρο!

Posted on 19:04 by Admin Blogger

                                                                                      Παλαιό Φάληρο, Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη συμμετοχή και παρουσία κόσμου εορτάστηκαν σε επετειακή εκδήλωση τα 40 χρόνια από τη δημιουργία της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ.

Σε διαμορφωμένο χώρο στο κτίριο που στεγάζεται η τοπική μας οργάνωση, η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Παλαιού Φαλήρου και η ΟΝΝΕΔ Παλαιού Φαλήρου συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση  προσκαλώντας παλιά και νέα μέλη της οργάνωσης, κάνοντας πράξη το μήνυμα πανστρατιάς που εξέφρασε ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν από την Κυβέρνηση: ο Υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης,  ο Υπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Νίκος Δένδιας, ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, η Υφυπουργός Υγείας Κατερίνα Παπακώστα και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Μαζί μας βρέθηκαν και οι κάτωθι βουλευτές: Γιάννης Μιχελάκης, Άδωνις Γεωργιάδης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Κωστής Χατζηδάκης και  Τάνια Ιακωβίδου.

Εκ μέρους της ΟΝΝΕΔ μας τίμησαν: ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ  Σάκης Ιωαννίδης, ο υπεύθυνος Λεκανοπεδίου Θ. Κουναδέας, ο υπεύθυνος Επαρχιακού Β. Γεωργιάδης, ο Π. Καρούμπαλης από την Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ, ο πρόεδρος της Β1 Νομαρχιακής Μ. Μιχαλέτος και της Π2 Γιάννης Αρμπή

Επίσης έδωσαν το παρόν αντιπροσωπείες από τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας, Ζωγράφου και Χαϊδαρίου.

Από την κεντρική διοίκηση του κόμματος το παρόν έδωσαν: ο υπεύθυνος Οργανωτικού Δ. Μαραβέλιας, ο υπεύθυνος Τοπ. Αυτοδιοίκησης Δ. Καλογερόπουλος, η αναπλ. υπεύθυνη Γυναικών Μ. Γιαλαμά, ο Περιφερειάρχης Β' Αθηνών Γ. Δημόπουλος και ο πρόεδρος της Β1 Νομαρχιακής Δ. Χατζηελένης.

Αντιπροσωπείες από τα Τοπικά Γραφεία ΝΔ Νέας Σμύρνης, Αγ. Δημητρίου, Δάφνης-Υμηττού και Γλυφάδας μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου εκπροσώπησε ο Δήμαρχος μας Διονύσης Χατζηδάκης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη της Παράταξής μας.

Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε μέρος της ιστορίας αυτής της οργάνωσης. Ευχή όλων να συνεχίσουμε πιο δυνατά για το καλό της πατρίδας μας! Χρόνια Πολλά Νέα Δημοκρατία! Χρόνια Πολλά ΟΝΝΕΔ!


Φωτογραφίες από την Εκδήλωση: