5/12/14

Σύνοδος των Προέδρων της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Αθήνα

Posted on 03:04 by ΟΝΝΕΔ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Σύνοδος των Προέδρων της Νεολαίας του ΕΛΚ στην Αθήνα




Νεοφυείς επιχειρήσεις και πολιτική For Startups

Τις επόμενες ημέρες, η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας φιλοξενεί στην Αθήνα την Σύνοδο των Προέδρων της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Η Σύνοδος θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014, έως την Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014 με κεντρικό θέμα: «For Startups ».

Στη Σύνοδο των Προέδρων, θα συμμετάσχουν πάνω από 120 εκπρόσωποι Πολιτικών Νεολαιών από οργανώσεις που ανήκουν στη Νεολαία του ΕΛΚ καθώς και πολλοί νέοι επιχειρηματίες με επιτυχημένη πορεία στο χώρο των νεοφυών επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο της Συνόδου, θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από εκδηλώσεις γύρω από την επιχειρηματικότητα των νέων και των νεοφυών επιχειρήσεων. Σκοπός είναι να τονιστεί η ανάγκη εφαρμογής πολιτικών και νομοθετικών πρωτοβουλιών, ώστε να προωθηθεί η επιχειρηματική κουλτούρα και να δοθούν επιπλέον κίνητρα στους νέους, προκειμένου να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η Σύνοδος κορυφώνεται το Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00 στο Ζάππειο Μέγαρο, με τις εργασίες του Συμβουλίου των Προέδρων. Στο Συμβούλιο, θα συζητηθούν μια σειρά από προτάσεις και όσες ψηφιστούν, θα αποτελέσουν θέσεις της Νεολαίας του ΕΛΚ. Οι προτάσεις αυτές, στη συνέχεια, θα κατατεθούν στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Jean Claude Juncker.


Τις εργασίες του Συμβουλίου θα τιμήσει με την παρουσία του και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς.