16/2/16

Κοπή Πίτας ΟΝΝΕΔ Παλαιού Φαλήρου 2016

Posted on 00:23 by Admin Blogger


Δελτίο Τύπου
Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016



Σε μια δύσκολη από όλες τις απόψεις μέρα, τα μέλη και οι φίλοι της ΟΝΝΕΔ Παλαιού Φαλήρου έδωσαν το παρών στην ετήσια κοπή πίτας της οργάνωσης.


Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους, η Βουλευτής Β' Αθηνών, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης. Από την Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ, ο Πάνος Καρούμπαλης και ο Θοδωρής Κουναδέας. Παρών στην εκδήλωση ήταν  ο Πρόεδρος της Β1 Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ, Μανώλης Μιχαλέτος, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Παλαιού Φαλήρου, Μιχάλης Κουμεντάκος και η Υπεύθυνη Γυναικών της Β1 Νομαρχιακής Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Αλαφογιάννη.  

Από τη γραμματεία Διεθνών Σχέσεων της ΟΝΝΕΔ, μας τίμησαν με την παρουσία τους η Κατερίνα Ελεονώρα Καραβιώτη και η Ευθυμία Κατσούρη.

Από τους Προέδρους ΔΗΜ. Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ μας τίμησαν ο Πρόεδρος της Γλυφάδας, Λάζαρος Ορνιθόπουλος και του Ζωγράφου, Γεράσιμος Κοντογιάννης. Από τη Μ.Α.ΚΙ. Γλυφάδας, η Πρόεδρος Κατερίνα Γιούτσου

Από το Δήμο Παλαιού Φαλήρου, μας τίμησαν οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Φωστηρόπουλος και Ανδρέας Δούμας καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Kων/νος Τεντόμας, Αγγελική Ξυνού, Χαρά Γιαννοπούλου, Μιχάλης Μιχαηλίδης και ο Θεόδωρος Κανέλλος.

Εκ μέρους του βουλευτή Β' Αθηνών Γιώργου Κουμουτσάκου, χαιρέτισε την εκδήλωση ο Γιώργος Σαφαρίκας ενώ από το γραφείο του Γεράσιμου Γιακουμάτου, ο Στέφανος Καβαλλιεράκης.




Συνεχίζουμε...